Dr. Sadık Ahmet İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda, milli ve manevi hislere sahip, doğru, dürüst, çağdaş, araştırmacı, özgüvenini kazanmış, güzel ülkemizi hak ettiği yere getirmek için sürekli çalışan bireyler yetiştirmektir. İlköğretim alanında yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin el birliği ile çevrede, ilimizde, bölgemizde ve ülkemizde örnek ‘ model okullardan’ olmak kurumumuzun vizyonudur.

Misyon: Dr.Sadık Ahmet İlköğretim Okulu olarak misyonumuz, İlçemizde eğitim ve öğretim hizmetlerinde çağımızın gelişen teknolojisini kullanarak, Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkelerine bağlılıkla, temel yasalara ve mevzuata uygun olarak, Atatürk İlke ve inkılâplarına bağlı, vatanını, milletini seven, ahlaki değerlerine bağlı, ülkesini bilimin ışığında, çağdaş uygarlık seviyesine ulaştırmayı amaç edinen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 0

Saatler: 09:00 - 14:45
Isınma: Merkezi ısıtma
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 212 863 06 57

WEB - https://drsadikahmetilkokulu.meb.k12.tr

Adres - MİMAROBA MAHALLESİ UĞUR MUMCU CADDESİ M 127 BLOK NO2A İÇ KAPI NO1 BÜYÜKÇEKMECE/İSTANBUL

Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Mimaroba

Ulaşım Toplu taşıma

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Büyükçekmece İlçesine 8 km uzaklıktadır.