BÜYÜKÇEKMECE 4.ROBOTIK KODLAMA SENLIGI

Büyükçekmece 4. Robotik Kodlama Şenligine; derslerimizde tasarladığımız Oyunlarla Kodlama Etkinlikleri,  Robot ve matlarımız, Bloklarla Kodlama Setlerimiz, Çesitli Steam etkinliklerimiz(Ressam Robot, Fırça Robot, Hamur devreler), ‌Kodlama kutu oyunlarımız ve  özellikle Makey makey kodlama kartıyla tasarlanmış Muzlarla Piyano Çalma Projemizle katıldık. Muzlarla Piyano Calma Oyunumuz şenlikte en çok begenilen ve en çok ziyaret edilen projelerden biri olmuştur. Bize bu gururu yaşatan öğrencilerimize, Robotik ve Kodlama Eğitmenimiz Belgin Erdoğan'a, desteğiyle her zaman yanımızda olduğunu hissettiren Okul Müdürümüz Sayın Süleyman TOPSAKAL'a, Müdür Yardımcımız Seda OKTAY DEMIRHAN'a ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.
Ayrica Büyükçekmece Kodlama Şenlikleriyle bizlere kendi calışmalarımızı tanıtma ve diğer calışmaları tanıma imkanı veren İlce Milli Egitim Müdürlüğümüze, İlce Milli Egitim Müdürümüz Sayın Hasan UYGUN'a teşekkür ederiz.

05.05.2023 140

05-05-202305-05-202305-05-202305-05-2023